ONS VERHAAL


Good Looking Cooking is een wereldse beleving! Samen in eigen omgeving genieten van smaakvolle bites die brutaal worden gecombineerd met authentieke bereidingen. Pure smaken verbinden met mooie mensen. Ontzorgen met aangename etiquette. Oftewel, een beleving die u nooit vergeet. Dat is wat wij zijn.

De arrangementen zijn zo compleet dat u werkelijk niets hoeft te doen. Wij kopen meer dan genoeg verse producten, bouwen ons ‘kookpodium’ op en ruimen natuurlijk ook weer netjes alles op. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken streek- en biologische producten en houden rekening met allergieën. We maken met eerlijke (streek)producten een customized menu van 3 tot 7 gangen kleine gerechten en naar keuze een toetje.


We garanderen u smaakvolle bites met unieke breiding in een brutale live cookingshow op de OFYR, Monolith of DUTCHOVEN. Wij verbinden pure smaken en zijn een lust voor het oog.

Van street en soul food tot welbekende wereldgerechten, allemaal met een eigenwijze twist van onze specialisten. Verrassende specerijen en niet-standaardgerechten, een walking-dinner mét live cooking. In samenspraak met u zetten we een culinaire beleving neer voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, jubilea, huwelijk, communicatie of wat dan ook.

Celebrate the taste of life!


DUTCHOVEN

De DUTCHOVEN is een geweldig manier om buiten te koken. In een grote gietijzeren pan die je op een openvuur met kolen plaats om heerlijke gerechten vurig te bereiden. Een bijna vergeten techniek die onze voorouders in het jaar 1700 veel gebruikte en de wereld rond ging. Gelukkig maakt de DUTCHOVEN een comeback want bij ons is dit heerlijke apparaat niet meer weg te denken uit onze kooktechnieken.

OFYR

De OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen en steelt vanaf het begin de show door zijn prachtige ontwerp. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De OFYR geeft een ultieme sfeervolle beleving aan uw feestelijke gelegenheid, die uw gasten niet zomaar vergeten.

MONOLITH

De monolith is een alleskunner op culinair topniveau. Wij grillen, bakken, garen, roken, braden, koken en barbecueën ermee. Door de uitgebalanceerde samenstelling van materiaal presteert de Monolith grill als geen ander en geeft smaak aan elk feest.

STREEKPRODUCTEN

Waar mogelijk maken wij zoveel mogelijk gebruik van eerlijke en biologische streekproducten. Hoog van kwaliteit en amper bewerkt. We houden ervan om met pure producten te werken. Alle andere producten die wij gebruiken zijn van gekwalificeerde leveranciers en dus van topkwaliteit.