Catering

Goodlooking cooking verzorgt catering op maat voor elke gelegenheid of evenement. 

Ons enthousiaste team verzorgt alles tot in de puntjes met passie en verse producten. Wij kunnen foodstands verzorgen op jouw festival bruiloft met live cooking of een gezellige walk en diner, maar ook high-end diners zoals private dining.

Met onze kennis en expertise kunnen we je ondersteunen met de lekkerste drankjes en de organisatie van jouw evenement. Van meubilair tot styling, GoodLooking cooking zorgt ervoor dat jouw gasten deze beleving niet gauw zullen vergeten.

Waar we trots op zijn

Foodstands

Ben je NIET op zoek naar een standaard buffet cateraar? Mooi, dan zit je bij ons op het juiste adres.

Wij geloven in duurzaamheid en een pure keuken. Daarom bieden wij onze gasten een unieke ervaring met onze Foodstands. Onze live kookshows zijn gegarandeerd een hit op uw evenement, of het nu een festivalbruiloft is of een bedrijfsfeest.

We bieden een diviersiteit aan internationale verschillende keukens, en we kunnen elk gerecht aanpassen aan jouw unieke behoeften.

Elk gerecht wordt vers bereid en de gasten kunnen kiezen uit een scala aan smaken zonder zich zorgen te hoeven maken over verspilling – want die is er niet!

 

Walking diner

Bij ons draait alles om het creëren van een leuke, sociale ervaring.

Een walking dinner is de perfecte manier om mensen samen te brengen en het is een geweldig alternatief voor een traditioneel diner. Je wordt niet langer gedwongen om op een vaste plek aan tafel te zitten; in plaats daarvan kun je rondlopen en je ontmoet iedereen in de zaal!

Behalve dat het socialer is, zijn walking dinners makkelijk voor gasten om van te genieten. Ze krijgen kleine borden met gerechten geserveerd en de gasten kunnen zich vrij door de ruimte bewegen terwijl ze genieten van het eten, de drank en het gezelschap.

Het grootste voordeel van walking dinners is de interactie tussen de gasten samen – iets wat wij belangrijk vinden als het gaat om plezier maken!

Shared dining

Shared dining is een geweldige manier om een ​​diner met meerdere gangen te organiseren, omdat je dan kunt kiezen uit een grote diversiteit aan gerechten. Het is ook erg leuk!

De naam zegt het al: bij shared dining deel je je diner. Dit betekent niet dat je iedereen een hapje van je bord moet laten nemen 😉 – er worden grote planken op tafel gezet, vol met heerlijk eten. Iedereen kan opscheppen wat hij of zij wil. Bij een traditioneel lopend buffet loop je met je bord langs de heerlijke hapjes; bij shared dining blijf je zitten en komt het eten naar je toe!

Het is verrassend! Omdat je veel inbreng hebt in de keuze van verschillende gerechten, blijven de gasten zich ook verbazen over het heerlijke eten. Vooraf kan het menu worden besproken of je kunt voor kiezen dat het een verassing blijft tot aan het diner op tafel komt. Best spannend met andere woorden! Een ander groot voordeel is dat er waarschijnlijk altijd wel iets is wat je gasten lekker vinden. Zo kan iedereen genieten van veel verschillende gerechten en overal iets van proeven. Een diner dat ze niet snel zullen vergeten!

 

Sit down diner

Niets is leuker dan een (in)formeel zittend diner aan prachtig gedekte tafels, sfeervol verlicht, mooie kandelaars, bijpassend linnengoed, uniek en bijpassend servies, trendy bestek en sprankelend glaswerk. Wij werken uitsluitend met seizoensproducten en stellen voor elk diner een menu samen dat volledig aasluit bij het seizoen. Hierbij leveren wij de beste ingredienten die perfect passen bij het menu of gerecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van traditionele gerechten uit verschillende keukens met een moderne twist. Onze ervaren koks zijn in staat om voor jou en jouw gasten een verdere culinaire ervaring te creëren.

DRANK CATERING

We zijn altijd enthousiast om nieuwe drankjes aan onze gasten te introduceren. Dus waar ben je naar op zoek?

Een lekkere bubbel bij het proostmoment? Of een exclusieve wijn die perfect past bij het diner? Cocktails, mocktails, koffie en thee. We hebben dit allemaal en meer! We bieden ook (alchoholvrije) cocktails en verse water taps aan – en zelfs lokale speciaalbieren als je daar van houdt.

We willen dat jouw feest perfect is, daarom gebruiken we alleen de beste dranken die we kunnen vinden. Als je ons inhuurt voor jouw evenement, werken we samen met onze beste mensen – daarmee beloven wij de beste service van de hoogste kwaliteit!

private dining

GoodLooking Cooking biedt jouw de mogelijkheid om je eigen restaurantervaring te creëren.

Of je nu jouw privédiner op onze locatie in de Ecxlusive Room wilt organiseren of dat je ons bij jou op locatie wilt laten komen. Wij geloven in de kracht van smaak om mensen samen te brengen en van de wereld een betere plek te maken. We willen jou de kans geven om je favoriete smaken op een geheel nieuwe manier te ervaren, en we weten dat je ervan overtuigd zult zijn.

Ons team van professionals werkt samen aan een avond vol unieke smaaksensaties voor jouw gasten. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets meer avant-garde, wij hebben de ervaring en creativiteit om te dat leveren.

Wij zorgen voor jouw privédiner, waar je eigenlijk alleen maar van kon dromen. Van tafeldecoratie tot het inhuren van topkoks – wij gaan het voor jou regelen.

avond snacks

Je geeft een feest en je wilt dat het onvergetelijk wordt. Je wilt dat je gasten zich vermaken, maar ook dat ze zich verwend voelen. Je wilt dat ze vertrekken met een volle buik en een warm hart, maar je wil niet de hele nacht zwegen op het fornuis.

Ons team van koks kan zorgen voor al jouw cateringbehoeften – van hapjes en snacks tot uitbundige late night bites – en wij zorgen ervoor dat elke hap heerlijk en uniek is, zodat iedereen tevreden de deur uitgaat. We werken nauw met jou samen om het perfecte menu voor jouw evenement samen te stellen, of het nu gaat om een ​​etentje thuis of een zakenlunch.

EVENT STYLING

Wij zijn een team van creatievelingen die graag jouw dromen tot leven brengen. Wij creëren unieke en stijlvolle evenementen die jou in staat stelt een band met je gasten op te bouwen.

We zorgen ervoor dat alles stijlvol is aangekleed en tot in de puntjes is uitgewerkt. Zodat je jouw gasten echt een totaal plaatje kan bieden en jij volledig ontzorgt wordt. 

We zorgen ervoor dat onze styling een echte beleving is: stijlvol, gedenkwaardig, vernieuwend, sprankelend en warmtevol. We denken graag met je mee over diverse thema’s en mogelijkheden. 

Wij geloven in het creëren van ervaringen die een impact maken. Of het nu gaat om het vieren van het leven, het belonen van jouw medewerkers of van het in het zonnetje zetten van klanten, bij evenementen draait het om het creëren van een band tussen jou en de mensen om je heen.

Evenementen zijn speciaal omdat ze herinneringen creëren – herinneringen die je relatie verbeteren en mensen met elkaar verbinden. Wij creëren een sfeer die vertrouwd is – ontspannen, ongedwongen en comfortabel – zodat er alle ruimte is om contact te maken met de favoriete mensen om je heen en samen van de ervaring te genieten!