Goodlooking exclusive room

Gelegen in het hart van Maas en Waal is onze locatie omgetoverd tot een sfeervolle locatie voor uw vergadering, private dining, evenement of shoot. Met een eigen keuken en bar is het een perfecte plek voor elke gelegenheid.

De zaal is ruim opgezet en is geschikt voor diverse evenementen en gelegenheden die geschikt zijn om bijzondere momenten te beleven met vrienden, familie of collega’s. Of het nu gaat om een ​​verjaardagsfeest of huwelijksreceptie, een bedrijfsevenement of een shoot, wij hebben het voor u geregeld.

Ontdek de mogelijkheden

in het land van Maas en Waal. Langs de A15.

Vergadering

De ideale werkplek voor uw bedrijf!

Huur GoodLooking Cooking Exclusive Room als inspirerende vergaderlocatie of voor een training, workshop, lezing of lunch.

GoodLooking Cooking Exclusive Room is een unieke locatie met gratis parkeer mogelijkheden voor de deur. Deze sfeervolle en gastvrije locatie bevindt zich in een groene omgeving dicht bij de Waal in Beneden-Leeuwen De locatie is goed bereikbaar via de A15.

arrangementen

We zijn druk bezig met het vormgeven van onze concepten voor babyshowers, verjaardagen en andere evenementen. Wil je meer weten over onze diensten, neem dan contact met ons op!

Private dining

Ben jij op zoek naar een unieke eetervaring voor jouw volgende speciale gelegenheid?

GoodLooking Cooking Exclusive Room is beschikbaar voor Private dining. De perfecte plek voor kleine of grote groepen. Een luxe vijfgangendiner aan één lange tafel of een kleinere gerechten tussen de vergadering door. We staan ​​klaar om al uw opties te bespreken.

zaal huren

Bent u op zoek naar een zaal om een ​​feest te geven in het midden van Nederland? Onze locatie in Maas en Waal heeft een zaal die geschikt is voor elk soort feest. Of je de zaal nu wilt huren voor een bruiloft, verjaardagsfeest, een uitvaart of personeelsfeest – bij ons zit je goed.

Onze prachtig ingerichte zaal heeft een zeer stijlvol geheel. Het is mogelijk om de zaal voor de hele dag van een avond te huren en na overleg kunt u feesten tot in de vroege uurtjes. Wij noemen dat zaalverhuur op maat-alles bespreekbaar en na overleg vaak mogelijk is.

shoot locatie

Wist je dat onze locatie ook geschikt is als shootlocatie? Als je op zoek bent naar een plek voor productfotografie, interieurfotografie, reclamefotografie, of onze keuken wilt gebruiken voor jouw volgende professionele culinaire fotoproductie, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze keuken is waar we werken aan gerechten en foodstyling. Het is ook het hart van ons cateringbedrijf GoodLooking Cooking.

kookstudio huren

Ben je op zoek naar een ruimte om je culinaire vaardigheden te oefenen, of wil je gewoon een paar eenvoudige gerechten leren maken?

Wij hebben precies wat je zoekt! Onze kookstudio is te huur en we kunnen uw les aanpassen aan het soort kookervaring dat u zoekt.

Onze studio is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van iets anders dan uzelf!