Zakelijke evenementen

Onze specialiteit is het opnieuw uitvinden van concepten.

We benaderen elk project met een frisse blik, onze culinaire concepten, styling, toon & sfeer ‘vinden we telkens opnieuw uit’ zodat ieder project een eigen, uniek en echt passende invulling krijgt. Klein of groot, zakelijk, feestelijk of een combinatie. Soms heel eenvoudig, soms meer dan luxe en alles daartussenin.

Bekijken onze mogelijkheden

Personeelsfeest

Het ene personeelsfeest is het andere niet. Willen jullie dit jaar eens wat anders, dan de jaarlijkse barbecue of borrel? Dan is Goodlooking Cooking daarvoor dé partner. Wij creëren namelijk met gebruik van onze eigen materialen en robuuste Ofyr op iedere locatie een unieke sfeer. Één waar na  afloop nog lang over wordt nagepraat.

Over de kwaliteit en originaliteit van onze gerechten valt, volgens onze gasten, niet te twisten. Ook de presentatie krijgt bij ons veel aandacht. Wij verzorgen enkel menu’s op maat, op basis van verse en lokale producten. Tijdens een shared dining of walking diner komt alles bij elkaar. Gerechten worden op iedere cateringlocatie door onze eigen koks bereid, hierdoor garanderen wij kwaliteit van smaak, service en uitstraling.

Aansluitend een feestavond organiseren? Ook hierin streven wij naar exclusiviteit. Wij verzorgen de totale styling waar gewenst en laten deze precies aansluiten bij uw bedrijf of themafeest die avond. Naast de uitstraling van de locatie, is de inzet van het juiste personeel voor ons van groot belang. Onze medewerkers staan garant voor een succesvolle avond en zorgen dat uw gasten niets te kort komen.

Vergaderen

Ons vergaderarrangement is de perfecte oplossing voor elke vergadering. Op de door jou gekozen locatie regelen wij alles, zodat jij en jouw collega’s ontspannen en kunnen genieten tijdens de vergadering. Beginnend met een kopje koffie of thee met wat lekkers van onze eigen pattiserie, start elke deelnemer goed de dag. Van dranken tot aankleding, bij GoodLooking Cooking komen jullie niks te kort. 

Op zoek naar een vergaderlocatie in het mooie land van Maas en Waal,  in combinatie met een smaakvolle maaltijd? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij onze locatie, gevestigd in Beneden Leeuwen. Onze locatie is te boeken op afspraak, gedurende de week en is hierdoor ook geschikt voor presentaties, meetings of netwerkborrels in de avond.

Bedrijfsfeest

Er zijn bedrijfsuitjes en er zijn events. Dagen of beter nog, meerdaagse events waarover het personeel nog lang zal napraten. De Event Managers van Goodlooking Cooking gaan vol enthousiasme aan de slag met jullie bedrijfsevent.

We werken samen met diverse locaties uit de regio. Hebben jullie zelf al een locatie op het oog? Natuurlijk zijn wij ook daar flexibel inzetbaar. Dankzij eigen materialen en styling kunnen we onze unieke uitstraling en exclusiviteit doorvoeren op iedere gewenste locatie. Variërend van een borrel, luxe lunch tot een shared dining. Van kleine gezelschappen tot duizenden gasten. Niets is onmogelijk!

Tijdens meerdaagse events of een themafeest kunnen wij op locatie diverse verrassende maaltijden verzorgen. Denk hierbij aan luxe broodjes, tapas, streetfood of een shared dining. Dit jaar uw medewerkers echt verrassen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Jubileumfeest

Elk jubileumfeest is er één die gevierd mag worden. Bestaat jouw organisatie dit jaar 20 jaar of neemt, die ene hardwerkende, gezellige collega, nu toch echt afscheid? Dan is het tijd om met elkaar te proosten!

Goodlooking Cooking verzorgd smaakvolle en originele borrelhapjes, streetfood, (vega) bites en tapas gerechten. Op zoek naar een unieke beleving? Onze koks bereiden de bites op de robuuste Ofyr. Deze unieke barbecue, brengt niet enkel de gerechten authentiek op smaak, het creëert ook direct sfeer op iedere locatie.

Staat er een jubileum voor de deur en wil je het dit jaar eens anders aanpakken? We denken graag mee in de mogelijkheden!

GoodLooking Exclusive Room

Op zoek naar een locatie in het mooie land van Maas en Waal, in combinatie met een smaakvolle maaltijd? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij onze locatie, gevestigd in Beneden Leeuwen. Onze locatie is te boeken op afspraak gedurende de week en is hierdoor ook geschikt voor partijen, presentaties, meetings of netwerkborrels in de avond.

De locatie bevindt zich op een centrale locatie, heeft voldoende parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar vanaf de A15. Indien u overdag wilt vergaderen is de locatie ideaal voor een heerlijke (lunch) wandeling. In slechts enkele minuten loopt u  richting de Wiel of de dijk. Ideaal voor het opdoen van frisse lucht of nieuwe inspiratie!

OPENING MEI 2023