Event styling

GoodLooking Cooking is een team van professionele stylisten die al jaren werkzaam is in de branche. Wij hebben een passie voor het creëren van mooie en unieke evenementen en zijn altijd enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

 

Onze benadering van styling is eenvoudig: we willen dat jij jezelf in een andere wereld waant. Onze specialisten helpen je met de perfecte decoraties, tafelschikkingen en aankleding te kiezen voor jouw evenement om een ​​unieke en enige sfeer te creëren. We werken graag samen met zowel particulieren als bedrijven, of het nu om een bruiloft of bedrijfsevenement gaat,
we horen graag van van je.

Je wensen bespreken

Onze werkwijze

GoodLooking Cooking is een cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van eigentijdse en creatieve stylingconcepten voor evenementen. Met onze ervaring en unieke, eigen materialen creëren wij de juiste sfeer om uw gebeurtenis onvergetelijk te maken. Onze formule? Wij werken samen met de beste partijen, waardoor wij een breed scala aan decoratiematerialen kunnen aanbieden, in combinatie met een zeer ervaren, creatief team.

Wij ontwikkelen passende stylingconcepten voor bruiloften, personeelsfeesten, productlanceringen, bedrijfsevenementen en buitenevenementen. Wensen, doelstellingen en merkidentiteit kunnen worden vertaald in unieke concepten.  Elke event is uniek, zo ook elke styling. Wij leveren maatwerk. Met onze persoonlijke service en grote glimlach nemen wij de zorg voor uw evenement volledig uit handen.

Hieronder delen we aantal bekende thema’s.

 

Industrial Chic

Industrial Chic is een trendy sfeerconcept dat duurzame materialen combineert met een authentieke afwerking tot een industriële look. Onze stylisten combineren meubilair van staal, koper, leer en betonlook met levendige planten decoraties en stijlvolle verlichting.

Het is de ideale look wanneer je op zoek bent naar de industriële charme binnen een meer traditionele setting,
zoals een jaarvergadering, conferentie, netwerkevenement of zelfs een bruiloft.

Bohemian Styling

De moderne bohemien vindt schoonheid in wat er om hem heen is – en het hedendaagse boho-thema zit vol met gevonden schatten, gezellige ruimtes en vrolijke festivalmuziek. Deze feesten omarmen de schoonheid van de natuurlijke wereld, met een decor dat zich aan de natuur onttrekt. Bohemian vibes gaan uiteindelijk over vrijheid, dus wij volgen onze creatieve ideeën en stylen een uniek origineel evenement.

De sleutel tot het plannen van een authentiek bohemienfeest ligt in het vinden van manieren om natuurlijke elementen in je decoratie te verwerken. Met zijn aardse kleuren en ontspannen houding is de bohemien esthetiek perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een intiem etentje geeft of een groot feest voor 200 vrienden, wij inspireren je graag met populaire thema. 

Landelijk romantisch

Als je op zoek bent naar een locatie in landelijke stijl, dan is de kans groot dat je op zoek gaat naar gerenoveerde of gerestaureerde boerderijen, fermettes, schuren… je ziet het al helemaal voor je.

Een gewone, gezellige en warme sfeer met hooiballen en schapenkleedjes. Locaties met robuuste houten balken, kinderkopjes, kortom; locaties vol historie.

Wood White Style

De witte stijl is tijdloos voor elke gelegenheid. Het is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Wit kan in elk seizoen en bij elke outfit worden gedragen, of je nu gaat voor een traditionele look of iets meer casual.

De kleur wit is ook een klassieke keuze voor bruiloften. Maar laat je niet misleiden – je kunt er niet mee de mist in gaan!

Wit is een lichte kleur waarin de bruid kan schitteren en haar schoonheid centraal staat. Het is ook een geweldige achtergrond voor foto’s, wat betekent dat je trouwfoto’s er geweldig uit zullen zien. Wit heeft ook een gunstig effect op degenen die naar uw bruiloft komen, waardoor het een ideale keuze is voor een ceremonie of receptie.

 

 

Festival Style

Als je denkt aan een festivalachtig evenement, wat schiet je dan te binnen? Is het een themafeest van muziek en dans? Is het een bijeenkomst van gelijkgestemden in een plaatselijk park? Is het je eigen trouwdag – een dag waarop alles perfect verloopt en iedereen gelukkig is?

Wij denken aan een relaxte maar feestelijke stijl. Dit kun je doen met lange houten tafels, kleurrijke bloemen en coole crossback stoelen. Of juist een diversiteit aan statafels. Je kunt decoraties toevoegen zoals lichtjes in de bomen, vlaggenlijnen, coole decoratieplaten of een cool macramé decor bij de ceremonie. Misschien wil je kleine zithoekjes creëren met poefjes, loungebanken of kleedjes met kussens. En voor de heren een coole bar met mogelijk sterke dranken. Je moet ook beslissen waar de kinderen zullen zitten – misschien laat je ze een mooi zandkasteel bouwen of vliegen. Zorg ervoor dat er altijd een apart hoekje is voor de kinderen als ze moe zijn of even willen pauzeren, zoals een coole afgelegen tipi-tent.

Wat het ook mag zijn, GoodLooking Cooking zal helpen van jouw visie het perfecte evenement maken!

Stap 1: kennismaking

Ben je geïnteresseerd in een event-styling concept door GoodLooking Cooking? Wij komen graag op bezoek of heten u van harte welkom op onze locatie in Beneden-Leeuwen, voor een kennismaking en brainstormsessie.

Ons creatieve team vertaalt alle wensen naar een concreet en origineel concept. Dit visualiseren wij met behulp van moodboards. Uiteraard is er alle ruimte om feedback te geven.

Stap 2: Complete begeleiding

Wij werken met jou samen om alle details te plannen en uit te voeren, zodat jij kunt genieten van het resultaat.

Wij bieden een volledig pakket van diensten aan: bezoek op locatie, planning, regelen de voorbereiding van het evenement en coördineren de op- en afbouw. Wij kunnen ook helpen bij de zoektocht naar een locatie, gaan na of de faciliteiten beschikbaar zijn die benodigd zijn en zorgen ervoor dat de uitvoering aan alle eisen voldoen.

Wij leveren het evenement op zoals besproken.

Stap 3: Samenwerking

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening, dit doen we op basis van ervaring.

Na afloop van een evenement, hebben we graag nog contact om de samenwerking na te bespreken.