Prive events

De locatie is geregeld, de zaal gehuurd, de datum geprikt, hoe nu verder? Als ervaren full-service cateraar denken wij graag mee over de culinaire invulling en de styling. Deze twee zijn tenslotte de grootste sfeerbepalers.

Vanuit onze wereldkeuken bereiden wij diverse authentieke gerechten, variërend van kleine bites tot een diner vol verrassende smaak combinaties. Goodlooking Cooking streeft ernaar de gast een culinaire smaakbeleving mee te geven die ze ergens anders niet vinden. Vegetarische of vegan bites bereiden wij met net zoveel passie. Andere dieetwensen? Laat het ons zeker weten, dan kunnen wij ermee aan de slag!

Bekijk onze mogelijkheden

Groepen catering

Staat de jaarlijkse familiedag voor de deur of bedenk je spontaan dat het eten tijdens jullie vriendenweekend nog geregeld moet worden? Wij bieden verschillende opties om het jullie makkelijker te maken!
Denk bijvoorbeeld aan een luxe huisgemaakte lunch, die jullie opgemaakt en ingepakt kunnen meenemen. Klaar om uit te delen na een actief ochtendprogramma. 

Het leveren van onze heerlijke borrelplanken of shared dining dessertplankjes, gevuld met onze bekende cheesecake, kan ook! Het is zelfs mogelijk om één of meerdere van onze chefs uit te nodigen bij jullie op locatie, waar zij een Goodlooking sitting diner of culinaire streetfood gerechten live bereiden. Beter wordt het eigenlijk niet, toch?

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderlocatie in het mooie land van Maas en Waal,  in combinatie met een smaakvolle maaltijd? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij onze locatie, gevestigd in Beneden Leeuwen. Onze locatie is te boeken op afspraak gedurende de week en is hierdoor ook geschikt voor presentaties, meetings of netwerkborrels in de avond.

De locatie bevindt zich op een centrale locatie, heeft voldoende parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar vanaf de A15. Indien u overdag wilt vergaderen is de locatie ideaal voor een heerlijke (lunch) wandeling. In slechts enkele minuten loopt u  richting de Wiel of de dijk. Ideaal voor het opdoen van frisse lucht of nieuwe inspiratie!

Bedrijfsuitje

Er zijn bedrijfsuitjes en er zijn events. Dagen of beter nog, meerdaagse events waarover het personeel nog lang zal napraten. De Event Managers van Goodlooking Cooking gaan vol enthousiasme aan de slag met jullie bedrijfsevent.

We werken samen met diverse locaties uit de regio. Hebben jullie zelf al een locatie op het oog? Natuurlijk zijn wij ook daar flexibel inzetbaar. Dankzij eigen materialen en styling kunnen we onze unieke uitstraling en exclusiviteit doorvoeren op iedere gewenste locatie. Variërend van een borrel, luxe lunch tot een shared dining. Niets is onmogelijk!

Tijdens meerdaagse events of een themafeest kunnen wij op locatie diverse verrassende maaltijden verzorgen. Denk hierbij aan luxe broodjes, tapas, streetfood of een shared dining. Dit jaar uw medewerkers echt verrassen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Jubilea

Elk jubilea is er één die gevierd mag worden. Bestaat uw organisatie dit jaar 20 jaar of neemt, die ene hardwerkende, gezellige collega, nu toch echt afscheid? Dan is het tijd om met elkaar te proosten!

Goodlooking Cooking verzorgd smaakvolle en originele borrelhapjes, streetfood, (vega) bites en tapas gerechten. Op zoek naar een unieke beleving? Onze koks bereiden de bites op de robuuste Ofyr. Deze unieke barbecue, brengt niet enkel de gerechten authentiek op smaak, het creëert ook direct sfeer op iedere locatie.

Staat er een jubileum voor de deur en wilt u het dit jaar eens anders aanpakken? We denken graag mee in de mogelijkheden!

ONZE LOCATIE

Bij ons heb je een prachtige locatie voor een verjaardagsfeestje, jubileum of een culinaire private dining avond. Onze locatie ligt in Beneden-Leeuwen, het mooie land van Maas en Waal. Wij zijn geopend voor zowel particulieren als bedrijven. Onze teamleden staan ​​voor je klaar om je gastvrij te ontvangen en de sfeer van de locatie te begeleiden.

Maak een afspraak en kom gerust eens langs!