Over ons

Wij maken van jouw volgende evenement het beste evenement ooit.

Wij zijn de one-stop-shop voor catering, organisatie én styling. Van private dining vanaf 6 personen tot grote zakelijke events tot wel 2000 gasten. Onze diensten zijn beschikbaar
op elk niveau. Wij bieden naast de culinaire expertise ook
de kennis en ervaring van de totale organisatie.

 

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Neem contact op
Coffee Bean

Authenticiteit

De OFYR combineert de beste eigenschappen van traditionele bereiding op hout, met een modern design en een magische beleving, die alleen in de buitenlucht te creëren is. Perfect op elke gelegenheid te gebruiken, je verbindt iedereen rond het vuur tijdens elk seizoen. 

Coffee Bean

Mensen verbinden

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we altijd en overal met iedereen kunnen communiceren. Maar wanneer voelen we ons echt verbonden?

Het antwoord is: als we samen zijn, met smaakvolle hapjes en dranken, met z’n allen rondom het vuur.

Coffee Bean

Unieke smaaksensaties

Wij geloven in het gebruik van alleen de beste ingrediënten, dat betekent dat we zoveel mogelijk duurzame groenten, vis en vlees van topkwaliteit leveren. Daarnaast gebruiken we waar mogelijk lokale producten. Als kers op de taart ontstaat er dan een smaaksensatie die nog lang bijblijft!

Authentieke bereiding

 We streven altijd naar exclusiviteit, door dit te combineren met onze warme en persoonlijke benadering én focus op duurzaamheid verzorgen wij kwalitatief hoogstaande catering. Wij geven om jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf en leveren evenementen op maat voor jouw behoeften. Met veel plezier zijn wij de partner voor alle eventaanvragen.

In ruil daarvoor beloven we je: Persoonlijke hulp bij het plannen van evenementen; seizoensgebonden, lokale en plantaardige catering en bovenal een onvergetelijke beleving. Heb je een idee? Wij begeleiden jou van idee tot realisatie, bij elke stap.

Geslaagde events

veel tevreden gasten

PerfectWedding Review

”Bij GoodLooking Cooking bedenken we concepten voor evenementen en voeren deze tot in detail uit. Daarnaast creëren we unieke smaaksensaties die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook indrukwekkend uitzien. Als eventplanner en cateraar regelen we alles tot in de puntjes. Van privédiners
op onze eigen locatie tot de volledige verzorging extern, wij gaan altijd één stap verder en werken samen met betrouwbare leveranciers, waardoor elk event een succes wordt”. 

Ook een onvergetelijke beleving creëren?”

Nancy van Eck – Eventmanager